Vind je vroedvrouw
Geef ons feedback!

Er zijn verschillende redenen waarom ouders kiezen voor kunstvoeding.

Ook jouw vroedvrouw aan huis heeft de nodige kennis om jullie optimaal te begeleiden.

Zij zal jullie wegwijs maken in de verschillende soorten flessen, kunstvoeding, bereidingswijze, de manier van toedienen, hoeveelheden en het correct reinigen en steriliseren van flesjes.

De keuze voor de juiste soort flesvoeding en het correct bereiden ervan zijn van groot belang voor de optimale groei van jullie kindje.

 

Vind een vroedvrouw in je buurt

Wat zeggen de moeders?

Mijn vroedvrouw is een zeer professioneel werkende vroedvrouw. Het is nu voor het derde kindje dat ze postnatale zorg verleent, na poliklinische bevallingen. Ze houdt rekening met het feit dat ik al twee kinderen heb en langvoedster ben, maar desondanks volgt ze de borstvoeding nauwgezet op (bijkomende tips voor aanleggen pasgeborene). De emotionele opvang die ze bood na de bevalling en een moeilijke borstvoedingsstart bij het eerste kindje zorgde ervoor dat ik doorzette om de borstvoeding te doen slagen.
De vroedvrouw was steeds erg bereikbaar via telefoon, SMS en mail, ook lang na de begeleiding konden we nog bij haar terecht. Zeer toegankelijk en laagdrempelig om vragen te stellen, van alle soort. Nuchter en realistisch, niet te zweverig. Zorgde dat ze steeds langskwam op het uur van de borstvoeding - vroeg dit de ochtend zelf wat het ritme van de baby die dag was.