Vind je vroedvrouw
Geef ons feedback!

Met de keuze van borstvoeding kan je jouw baby de best mogelijke start geven.

Borstvoeding geven vinden jonge mama's vaak een heel intiem moment. Het creëert een uniek band.

Het is een mooi, logisch en natuurlijk vervolg op zwangerschap en geboorte.

Soms verloopt het voeden vanzelf, soms zijn er aantal hindernissen die de ouders moeten overwinnen om te kunnen genieten van het borstvoeding geven.

Correcte informatie tijdens de zwangerschap en begeleiding op maat tijdens de borstvoeding geeft de beste slaagkansen. 

Jouw vroedvrouw staat je met raad en daad bij. Zowel bij kloven, tepelpijn, onvoldoende toenemen in gewicht, borstontsteking, stuwing en borstabsces geeft de vroedvrouw de professionele zorg. 

Alle vroedvrouwen bij de 10de maand hebben de nodige expertise rond borstvoeding opgebouwd en een groot aantal hebben zich gespecialiseerd tot lactatiekundige.

Vind een vroedvrouw in je buurt

Wat zeggen de moeders?

Mijn vroedvrouw is een zeer professioneel werkende vroedvrouw. Het is nu voor het derde kindje dat ze postnatale zorg verleent, na poliklinische bevallingen. Ze houdt rekening met het feit dat ik al twee kinderen heb en langvoedster ben, maar desondanks volgt ze de borstvoeding nauwgezet op (bijkomende tips voor aanleggen pasgeborene). De emotionele opvang die ze bood na de bevalling en een moeilijke borstvoedingsstart bij het eerste kindje zorgde ervoor dat ik doorzette om de borstvoeding te doen slagen.
Mijn vroedvrouw toont veel begrip en is vlot bereikbaar, zeer flexibel en biedt een luisterend oor. Ze zorgt voor een houvast die me door een moeilijke periode helpt.