Vind je vroedvrouw
Geef ons feedback!

Met de keuze van borstvoeding kan je jouw baby de best mogelijke start geven.

Borstvoeding geven vinden jonge mama's vaak een heel intiem moment. Het creëert een uniek band.

Het is een mooi, logisch en natuurlijk vervolg op zwangerschap en geboorte.

Soms verloopt het voeden vanzelf, soms zijn er aantal hindernissen die de ouders moeten overwinnen om te kunnen genieten van het borstvoeding geven.

Correcte informatie tijdens de zwangerschap en begeleiding op maat tijdens de borstvoeding geeft de beste slaagkansen. 

Jouw vroedvrouw staat je met raad en daad bij. Zowel bij kloven, tepelpijn, onvoldoende toenemen in gewicht, borstontsteking, stuwing en borstabsces geeft de vroedvrouw de professionele zorg. 

Alle vroedvrouwen bij de 10de maand hebben de nodige expertise rond borstvoeding opgebouwd en een groot aantal hebben zich gespecialiseerd tot lactatiekundige.

Vind een vroedvrouw in je buurt

Wat zeggen de moeders?

Een hele grote bedankt aan onze vroedvrouw! Als nerveuze jonge ouders werden wij meteen door haar op ons gemak gesteld. Ook is het ziekenhuisverblijf tegenwoordig erg kort, waardoor je met heel wat vragen uit het ziekenhuis komt. Mijn vroedvrouw kent haar stiel perfect, en gaat zelfs verder dan wat ze moet doen, ze boezemt enorm veel vertrouwen in. Dankzij de hulp van mijn vroedvrouw heeft onze dochter 4 maanden fulltime van borstvoeding kunnen genieten. Bovendien weende ze redelijk veel, maar dankzij het goede advies van mijn vroedvrouw, hebben wij het hoofd kunnen koel houden. Hopelijk komt de feedback tot bij haar, want ze is echt heel goed in haar job en verdient een pluim. Bedankt!
Bij deze laten we jullie graag weten dat wij zeer tevreden zijn over de opvolging door mijn vroedvrouw! Ze stond ons bij met professionele raad en we hebben dit ten zeerste geapprecieerd!