Vind je vroedvrouw
Geef ons feedback!

Babymassage regio Brugge

Massage en Yoga voor je baby (Vroedvrouwenpraktijk De Oever)

De cursus babymassage creëert voor jou en je baby een moment van rust. Even stilstaan in de dagelijkse drukte, even alle aandacht alleen voor jou en je baby. 

- Individueel: 1 sessie van 1 uur: €35

- In groep: 4 sessies van 1,5 uur: €75

- Meer praktische info: www.de-oever.be 

 

Babymassage regio Torhout/Blankenberge 

Babymassage (Vroedvrouwenpraktijk La Comadrona)

- Praktische info: www.la-comadrona.be 

 

Vind een vroedvrouw in je buurt

Wat zeggen de moeders?

Mijn vroedvrouw toont veel begrip en is vlot bereikbaar, zeer flexibel en biedt een luisterend oor. Ze zorgt voor een houvast die me door een moeilijke periode helpt.
Een hele grote bedankt aan onze vroedvrouw! Als nerveuze jonge ouders werden wij meteen door haar op ons gemak gesteld. Ook is het ziekenhuisverblijf tegenwoordig erg kort, waardoor je met heel wat vragen uit het ziekenhuis komt. Mijn vroedvrouw kent haar stiel perfect, en gaat zelfs verder dan wat ze moet doen, ze boezemt enorm veel vertrouwen in. Dankzij de hulp van mijn vroedvrouw heeft onze dochter 4 maanden fulltime van borstvoeding kunnen genieten. Bovendien weende ze redelijk veel, maar dankzij het goede advies van mijn vroedvrouw, hebben wij het hoofd kunnen koel houden. Hopelijk komt de feedback tot bij haar, want ze is echt heel goed in haar job en verdient een pluim. Bedankt!