Vind je vroedvrouw
Geef ons feedback!

Babymassage regio Gent

Shantala babymassage: een moment van rust en geborgenheid voor jou en je kindje!

Tijdens deze workshop proberen we even stil te staan, weg uit de dagdagelijkse drukte, een moment te creeëren waar alle aandacht naar je baby en jezelf gaat. Een natuurlijke interactie tussen ouder en kind wordt gecreeërd uitgaande van één van onze essentiele basisbehoeftes, namelijk aanraking en liefde. Babymassage heeft een ontspannend en kalmerend effect, bevordert de spijsvertering en heeft een positief effect op het slaapgedrag van je baby.

Praktische gegevens babymassage (Gent)

De lessenreeks bestaat uit drie lessen en is geschikt voor kindjes vanaf 6 weken tot 9 maanden. De lessen gaan steeds door van 10u tot 11u30. Meebrengen: 2 handdoeken en een pamper. Kostprijs: 60 euro voor de 3 lessen.

Locatie: Sint-Amandsberg

Voor meer info kan u Sophia Mattan contacteren:

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 0485 98 70 32

Babymassage regio Brugge

Massage en Yoga voor je baby (Vroedvrouwenpraktijk De Oever)

De cursus babymassage creëert voor jou en je baby een moment van rust. Even stilstaan in de dagelijkse drukte, even alle aandacht alleen voor jou en je baby. 

- Individueel: 1 sessie van 1 uur: €35

- In groep: 4 sessies van 1,5 uur: €75

- Meer praktische info: www.de-oever.be 

 

Babymassage regio Torhout/Blankenberge 

Babymassage (Vroedvrouwenpraktijk La Comadrona)

- Praktische info: www.la-comadrona.be 

 

Vind een vroedvrouw in je buurt

Wat zeggen de moeders?

Mijn vroedvrouw toont veel begrip en is vlot bereikbaar, zeer flexibel en biedt een luisterend oor. Ze zorgt voor een houvast die me door een moeilijke periode helpt.
De vroedvrouw was steeds erg bereikbaar via telefoon, SMS en mail, ook lang na de begeleiding konden we nog bij haar terecht. Zeer toegankelijk en laagdrempelig om vragen te stellen, van alle soort. Nuchter en realistisch, niet te zweverig. Zorgde dat ze steeds langskwam op het uur van de borstvoeding - vroeg dit de ochtend zelf wat het ritme van de baby die dag was.