Vind je vroedvrouw
Geef ons feedback!
Titel: Vroedvrouw
Werkgebied: Groot-Evergem / Groot-Assenede / Vlinder Wondelgem
Telefoon: 0468 25 60 14
E-mail: davy_roos@hotmail.com

Ik ben Rozemarijn, een goedlachse, gelukkig getrouwde mama van 2 dochters, Sterre en Nette!


Ik studeerde af als vroedvrouw in 2008 en ben aan de slag als vroedvrouw bij de 10 de maand sinds 2010.


De periode van zwanger zijn en bevallen is een ontzettend bijzondere ervaring. Bij die bijzondere gebeurtenis, is het voor ons als vroedvrouw telkens weer heel speciaal om een koppel te kunnen en mogen begeleiden. Ik doe het nog steeds met hart en ziel!


Als mama zijnde, weet ik dat je na ontslag in het ziekenhuis, vaak achterblijft met heel veel vragen, twijfels… Ik wil er dan ook voor jullie zijn, een luisterend oor bieden en jullie op medisch vlak begeleiden bij één van de meest ingrijpende periodes in jullie leven en dat van jullie kersverse wonder!

Als vroedvrouw bij de 10de maand, ben ik werkzaam in de regio Groot-Evergem en Groot-Assenede.


Ik deel deze regio samen met mijn collega’s Tineke, Evy en Ellen. We werken daarbij met een wachtnummer (0468/25 60 14) waardoor we jou kunnen garanderen van een optimale service!


Tot binnenkort?!

 
 
 
 

Vind een vroedvrouw in je buurt

Wat zeggen de moeders?

Mijn vroedvrouw is een zeer professioneel werkende vroedvrouw. Het is nu voor het derde kindje dat ze postnatale zorg verleent, na poliklinische bevallingen. Ze houdt rekening met het feit dat ik al twee kinderen heb en langvoedster ben, maar desondanks volgt ze de borstvoeding nauwgezet op (bijkomende tips voor aanleggen pasgeborene). De emotionele opvang die ze bood na de bevalling en een moeilijke borstvoedingsstart bij het eerste kindje zorgde ervoor dat ik doorzette om de borstvoeding te doen slagen.
Een hele grote bedankt aan onze vroedvrouw! Als nerveuze jonge ouders werden wij meteen door haar op ons gemak gesteld. Ook is het ziekenhuisverblijf tegenwoordig erg kort, waardoor je met heel wat vragen uit het ziekenhuis komt. Mijn vroedvrouw kent haar stiel perfect, en gaat zelfs verder dan wat ze moet doen, ze boezemt enorm veel vertrouwen in. Dankzij de hulp van mijn vroedvrouw heeft onze dochter 4 maanden fulltime van borstvoeding kunnen genieten. Bovendien weende ze redelijk veel, maar dankzij het goede advies van mijn vroedvrouw, hebben wij het hoofd kunnen koel houden. Hopelijk komt de feedback tot bij haar, want ze is echt heel goed in haar job en verdient een pluim. Bedankt!